Uw geboortelijstje

De start van Athena Mini maart 2015 was een schot in de roos.  Door het overgrote aanbod in onze baby-store, is bij ons een gigantische groei aan geboortelijstjes een feit.
Onze collecties zijn klassevol, tijdloos maar toch verrassend, en van uitstekende kwaliteit.

10 redenen om "bij ons" een geboortelijstje te leggen:   

 • 10% van alle verkochte artikelen krijgt u in de vorm van een waardebon, die onbeperkt geldig blijft.  Deze bon kan u ook later gebruiken in ons moederhuis Athena & Kids aan de overkant.  U kan bij wijze van spreken na 6 jaar deze bon gebruiken voor een Communie of lentefeest-outfit van uw oogappeltje.
 • Bij ons is er geen minimum aantal stuks of bedrag, naar ieders budget kunnen wij tenuetjes samenstellen.
 • Mits vermelding op uw geboortekaartje plaatsen wij uw gehele geboortelijst online! U krijgt van ons een babypagina die u zelf zal kunnen personaliseren met fotootjes van je kleintje. Wij plaatsen elk stukje met prijs en fotootje online. Zo kunnen verre vrienden of kennissen online een geschenkje of waardebon kopen. De online bezoeker krijgt de keuze: men komt het pakje zelf ophalen in de winkel, of wij bezorgen het zelf aan de kersverse ouders.
 • Bovendien krijgt u een geboortegeschenk van het huis.
 • Ook broertje of zusje geniet mee van het geboortelijstje: ook aan hen wordt gedacht en kleden we (in het moederhuis Athena & Kids) in dezelfde stijl voor bv. het doopfeest of de babyborrel van het nieuwste sterretje in de familie! Onze troef is immers dat de meeste collecties van newborn tot kids door lopen. Handig toch?
 • Naast kleertjes, verkopen en personaliseren wij nog heel wat andere spulletjes tegen de geboorte van jullie engeltje: fleece dekentjes, lakentjes, toilettasje, badhanddoekjes, badjasjes, gemattelasseerd photo-album, noem het maar op: wij maken het in het gewenste kleurtje!  Ook deze artikeltjes worden in het geboortemandje klaar gelegd tegen de geboorte. En wij ... shttt... zwijgen over het naampje! ;-)
 • Ook van FIRST kunnen spulletjes zoals bedomrander, parkbekleding, knuffeltjes, ... én zelfs meubeltjes bij ons aangekocht worden. Tevens bieden wij een super-aanbod aan prachtige verzorgingstassen van Mayoral en Armani. Om u een idee te geven: prijzen starten reeds aan 42 euro!
 • Onze familiale sfeer zorgt ervoor dat wij zeer loyaal zijn tegenover onze klantjes. Daarom kan u bij ons reeds de broodnodige stukjes die onmisbaar zijn bij de geboorte onbetaald mee naar huis nemen.  Die verrekenen we dan bij de eind-afrekening samen met al uw waardebons.
 • Wij begeleiden de verkoop van uw kleertjes: wij vragen in de winkel wanneer de klant het pakje zal afgeven, zodat u (als u ze al dan niet reeds mee hebt naar huis) de kleinste kleertjes niet krijgt op de babyborrel.
 • U kan rekenen op ervaringsgericht advies bij het samenstellen: de maatjes berekenen, functionele combinaties maken naar crèche en seizoen toe. Babyborrel-outfit of Doopje? Wij vullen het kleerkastje van uw liefdeskindje.

Mayoral ♥ Chloé ♥ Lapin House ♥ Balloon Chic ♥ Tartine et Chocolat ♥ River Woods baby ♥ Patachou ♥ Aston Martin ♥ Mintini Baby ♥ Bugatti ♥ Carrément Beau ♥ Alice Pi ♥ Armani Baby ♥ Twin-Set Baby ♥ FIRST ♥ Billie Blush ♥ Billy Bandit ♥ Shever ♥ Babidu ♥ Fun & Fun baby ♥ Everything Must Change ♥ Leo&Lilly ♥ a Smashcake Production ♥ SP1 ♥ Manuel&Franck ♥

U hebt een vraag of opmerking?

Laat het ons weten via onderstaand formulier...

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.