Communie

Communie, Vormsel, lentefeest of huwelijk... Heuglijke momenten die we eeuwig koesteren in ons hart en op foto. Op deze dag zal zoon - of dochterlief stralen en die droom helpen wij graag waarmaken.
Elk jaar opnieuw gaan wij op zoek in binnen - en buitenland naar originele, stijlvolle en zeer betaalbare collecties, steeds met oog voor onberispelijke kwaliteit. Unieke combinaties voor het lente - en zomerseizoen worden geleverd vanaf december. Feestcollecties voor de herst-winter zijn te bewonderen tegen Waregem Koerse, eind augustus dus.
In de juiste sfeer en met een brede glimlach heten wij u dan graag welkom in ons feestparadijs. Door onze jarenlange ervaring, en een gedreven passie voor perfectie slagen wij erin jou met plezier te loodsen door de uitgebreide keuze. Wij mixen alle merken door elkaar tot "the perfect match",
want voor ons is elk kind uniek!
De feestvreugde houdt niet op: uw aankoop wordt beloond met een cadeaubon van 10% op het betaalde bedrag, én een cadeautje voor de feesteling! Wij heten alle communikantjes, lentefeestkinderen, vormelingen, bruidskindjes en hun familie van harte welkom!

PREVIEW COLLECTION 2019 COMING SOON!

Amaya ♥ Mimilu ♥ RTB ♥ LuieLei ♥ Miss Leod ♥ LuiLei ♥ Blue Bay ♥ Blue Bay Party ♥ Chloé ♥ Twin-Set ♥ Scapa ♥ Lapin House ♥ Mayoral ♥ Balloon Chic ♥ Carrément Beau ♥ RiverWoods ♥ Conolli en nog heel wat klassemerkjes uit het buitenland ♥

U hebt een vraag of opmerking?

Laat het ons weten via onderstaand formulier...

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.